keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Paskajuttu


Eilen päivällisellä nautiskeltiin roskaista ruokaa eli Poprillia pekoniin käärittynä. Kaksi Atrian suomalaista pekonisiivua kääritään yhden makkaran ympärille ja paistetaan pannulla pinnalta ruskeaksi ennen laittoa 224,7 asteiseen uuniin. Kylmä makkara on viillotettu ristiviilloin pekonin rasvan imeytymisen mahdollistamiseksi. Uunikypsennys oman mielen mukaisesti kypsymistä nenä kiinni uuninluukussa seuraten. Lisukkeina luomutomaattia, kurkkua ja keitettyjä porkkanaslaisseja.


Tänään maistoin erikoista suolaa - en ruuanlaitto tarkoituksessa vaan muuten eli Glaubersuolaa kaverini vinkistä. Tuo hiivaton, sokeriton, gluteeniton ja laktoositon 100 %:nen natriumsulfaatti -herkku (Na2SO4)) on omiaan sitouttamaan sinut hetkeksi kotiympäristöön ja pieneen varuillaoloon. Suola sekoitetaan haaleaan veteen ja nautitaan sellaisenaan - elämys on juomaa nautittaessa sanoin kuvaamaton ja suolajuoman vaikutuksen päästyä huippuunsa hekumallinen. Suosittelen!

Kepein fiiliksin ja hyvillä mielin



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti